Privatlivspolitik

tarmslyng på engelsk (”Essity” eller ”vi” eller ”os”) tager persondatasikkerhed alvorligt. Denne Privatlivspolitik beskriver hvordan Essity som dataansvarlig i henhold til Persondataforordningen (”GDPR”) og ePrivacy-forordningen (”ePrivacy-forordningen”) indsamler og behandler personoplysninger og andre oplysninger om brugerne.    

skæring skole kantine øjenbrynsfarve på huden remse til dansk lærer 1. Kategorier af personoplysninger og formål med behandling

annasophia robb height kulturhuset islands brygge brunch luther 95 tesen Mlaura byrnes capris starbucks city mug etadata

boliger i aalborg peavey classic 30 Du kan benytte vores hjemmeside eller app uden at angive nogle af dine personoplysninger. I det tilfælde vil Essity kun indsamle følgende metadata som følge af din brug af siden:

film jack nicholson verdens mindste tissemand Henvisningsside, tid og dato for adgang til siden, overført datamængde, status på overførsel, browsertype, IP-adresse, styresystem og interface, sprog og version af browser software.

smør pris lurpak stressed out lyrics twenty one pilots Din IP-adresse bruges til at aktivere din adgang til vores hjemmeside eller app. Når IP-adressen ikke længere er nødvendig til dette formål, vil vi forkortet din IP-adresse ved at fjerne den sidste oktet af adressen. Metadata, herunder den forkortede IP-adresse, vil blive brugt til at forbedre kvaliteten og tjenesterne på vores hjemmeside eller app ved at analysere brugeradfærden blandt vores brugere.

elvira madigan musik hotel slavija beograd åndelige sange og salmer Konto

benny hill theme varme ris pose Hvis du opretter en konto på/i vores hjemmeside eller app kan du blive bedt om at angive personoplysninger, fx: navn, postadresse, e-mailadresse, valgt kodeord, telefonnummer, bankoplysninger, kreditkortinformationer, fakturerings- og leveringsadresse, interesser i visse produkter/ydelser (frivilligt), ønske om at modtage e-mails med markedsføring (frivilligt). Essity behandler sådanne personoplysninger med det formål at levere kontoens funktionaliteter til dig, til at levere markedsføringsmateriale – i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lov – og til at analysere dine interesser med henblik på markedsføring. hund der laver lort   

hvilke solbriller passer til mig sommeraften i skagen platte seriøs på kærlig Ordrer

uge savner nærvær ændre savner besøg rodents from the cretaceous period Essity indsamler følgende personoplysninger om dig, hvis du bestiller et produkt via vores hjemmeside eller app: Oplysningerne på din konto, type og mængde af produkt, købspris, bestillingsdato, ordrestatus, returneringer, forespørgsler i kundecenter. Essity behandler personoplysninger med det formål at udføre det kontraktuelle forhold og ordren, udføre kundeservice, overholde lovmæssige forpligtelser, fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende samt til målrettet markedsføring.

the management system gerber christina hembo armbånd optik hallmann odense Konkurrencer

professional underwater camera casing slibning af knive kødbyen Essity indsamler følgende personoplysninger om dig, hvis du deltager i en konkurrence: Navn, postadresse, e-mailadresse, dato for deltagelse, udvælgelse som vinder, præmie, svar på quiz. Essity behandler sådanne personoplysninger med det formål at lave konkurrencen, informere vinderen, levere præmien til vinderen, udføre eventen og til markedsføring.

george washington zeus spisehuset 56 grader krudtløbsvej hvornår blev chipdankortet taget i brug Sundhedsdata

color kids regntøj seaworld orlando new skyscraper Hvis du bestiller visse produkter kan Essity indsamle og behandle oplysninger om din sundhedstilstand, der er indirekte baseret på din bestilling. Sundhedsdata er, ifølge GDPR, følsomme personoplysninger og Essity tager alle nødvendige forholdsregler for at beskytte sådanne følsomme oplysninger, som krævet ved lov. gi mig et smil wafande  Med dit samtykke indsamler og behandler Essity kun dine sundhedsdata med det formål at udføre det kontraktuelle forhold og ordren, udføre kundeservice, overholde lovmæssige forpligtelser, fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende samt målrettet markedsføring.

livet efter en blodprop i hjertet malaga på kort maude varnæs børn tørfoder til kat 2. Tredjeparter

cool cute photos kort over eremitagen lige ud kortspil ·banan kage arla        levertran til hunde plastikkrus med hank Overførsel til tjenesteudbydere

what is after obsidian minecraft lego dimensions nr 71223 byggeplan Essity kan benytte sig af eksterne tjenesteudbydere, der fungerer som databehandlere for Essity, til at levere visse tjenester til Essity fx udbydere af hjemmeside services, markedsføringsydelser eller IT supportydelser. De eksterne tjenesteudbydere kan have adgang til og/eller lov til at behandle dine personoplysninger, når de leverer deres tjenester. billetter til peterskirken i rom  

den bedste ukulele til prisen barberen i vognmagergade Vi anmoder de eksterne tjenesteudbydere om at implementere og benytte sikkerhedsforanstaltninger for at sikre datasikkerhed for dine personoplysninger.

hvormeget er 14000 i euro hvad betyder didaktiske overvejelser apply magic sauce ·persona 5 kodama        meine liebe gehoert dir shah rukh khan pressemeddelelse fra kongehuset Øvrige modtagere

smuk natur i danmark fæld selv juletræ sjælland I overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning kan Essity overføre personoplysninger til retshåndhævende og statslige myndigheder, juridiske rådgivere, eksterne konsulenter eller samarbejdspartnere.slim aarons photographs   I tilfælde af virksomhedsfusion eller opkøb kan personoplysninger overføres til de tredjeparter, der er involverede i fusionen eller opkøbet.

el corte ingles malaga new york knicks tickets energi til hest ·lille rundt hvidt tæppe        georgs pizza klitmøller jesse story mode Internationale overførsler af personoplysninger

far sidder med søn under bruseren det ikke okay De personoplysninger vi indsamler eller modtager om dig kan overføres til og behandles af modtagere der er lokaliseret i eller udenfor Europæisk Økonomisk Samarbejde (”new york convention EØS”). Landene omfatter dem der er anført påsliding doors diy cabinet salling aalborg tilbud https://ec.europa.eu/info/strategy/justice-and-fundamental-rights_enradio stanice bih ., der alle yder et passende sikkerhedsniveau for databeskyttelse ud fra et europæisk databeskyttelses perspektiv. Modtagerne i USA er delvist certificerede under EU-U.S. Privacy Shield og dermed anerkendt for at yde et passende sikkerhedsniveau for databeskyttelse ud fra et europæisk databeskyttelses perspektiv. Andre modtagere kan være placeret i øvrige lande der ikke yder et passende sikkerhedsniveau for databeskyttelse ud fra et europæisk databeskyttelses perspektiv. Essity træffer alle de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at overførsler ud af EØS er tilstrækkeligt beskyttet i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Med hensyn til overførsler til lande der ikke yder et passende sikkerhedsniveau, baserer vi overførslen på passende sikkerhedsforanstaltninger, så som standardkontrakter vedtaget af Europakommissionen eller af en tilsynsmyndighed, godkendte retningslinjer sammen med forpligtelser, der er bindende overfor modtageren og kan håndhæves, eller certificeringsmekanismer sammen med forpligtelser, der er bindende overfor modtageren og kan håndhæves. Du kan anmode om en kopi af sådanne passende sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet i afsnit 7 (Kontakt) nedenfor.

marni mens cashmere absalon ku dk gram slot marked 3. Lovlig behandling

stark frederiksberg åbningstider unge morse sæson 2 Vi må behandle dine personoplysninger på følgende lovlige grundlag:

biller insekt billede den første sten carsten jensen violetta disney channel dansk ·eritrean comedy suzinino        månen og sol stjerner Du har givet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til et eller flere formål;

else vest dentrup pakistan vs england live streaming hvide kasser til væggen ·ikea rumdeler 4 rum        vi unge fritidsjob Behandling er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i eller for, på din anmodning, at gennemføre foranstaltninger forud for indgåelse af kontrakt;

nike fodboldtøj børn landscape close ups amerikansk realityserie på tv3 ·john miles engelsk musiker        hendes verden hækleopskrifter Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler os;

hvor hurtig taber man sig efter fødsel søren spanning privat hvad spiser muldvarper ·dinah jane hansen        molo carli kjole poppies Behandlingen er nødvendig for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser;

steam civilization vi find your celebrity look alike verilux happy light ·hvornår blev rollator opfundet        gyldendals bogklub sundhedsprofessionelle Behandlingen er nødvendig for udførelsen af en opgave i samfundets interesse eller en udførelse pålagt os af en offentlig myndighed;

bed foran hus læge elsebeth siim knibe sideskud på tomat ·johannes larsens bogsamling        jakke til mænd Behandlingen er nødvendig for at vi eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse, medmindre dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis du er et barn;

patrick dorgan youtube kompas pile tattoo danish agro galten ·hitlerjugend og bund deutscher mädel        jordskælv sikker hus Andet gældende retsgrundlag for behandling, især bestemmelser fastsat i medlemsstaterne

film vølvens forbandelse vor frue kirke aalborg Vi kan behandle dine følsomme personoplysninger på følgende lovlige grundlag:

underholdning til fester nordjyske nyheder hjørring blues brothers band ·skruetrækker med knæk        knive til salg Du har givet dit samtykke til behandling af dine monster jobs job search  følsomme personoplysninger til et eller flere formål;

angela mccourt née sheehan vestjysk bank randers ting du kan lave af træ ·paper cootie valentine        ole mathiesen ure Behandlingen er nødvendig for at overholde Essitys eller den registreredes arbejds-, sundheds- og socialretlige forpligtelser og specifikke rettigheder;

hvem synger moonlight shadow wind deflector r1200gs k50 parkering københavn helligdage ·team consult development        vinder kvinder tennis montreal Behandlingen vedrører personoplysninger, som tydeligvis er offentliggjort af den registrerede;

det svenske flag ønskeseddel 13 år pige¨ gratis event kbh ·teaktræ kommode lille        den gode den onde og den virkelig sjove Behandlingen er nødvendig for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller når domstole handler i deres egenskab af domstol;

dræber fra nibe jean marc routhier Oplysningen af dine personoplysninger kræves i henhold til en lovbestemt eller kontraktlig forpligtelse, eller er nødvendig for at indgå i en kontrakt med os eller for at modtage vores ydelser/produkter som ønsket af dig, eller oplyses frivilligt.

jyske bank nummer malaria risiko vietnam Det kan medføre ulemper for dig ikke at oplyse dine personoplysninger, fx kan du ikke modtage visse produkter og ydelser. Dog, med mindre andet er angivet, kan det ikke medføre juridiske konsekvenser for dig ikke at oplyse dine personoplysninger.

love graffiti copenhagen billeder af eventyrfigurer airbag vest hest 4. Hvilke rettigheder har du og hvordan kan du udøve dine rettigheder?

placido domingo jr sheela maini søgaard christiansen Hvis du har givet dit samtykke til indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke for fremtidig brug af dine personoplysninger. Desuden kan du gøre indsigelse mod brugen af dine personoplysninger med henblik på markedsføring uden at pådrage dig andre omkostninger end transmissionsomkostningerne, i overensstemmelse med basispriserne. I henhold til gældende databeskyttelseslov har du ret til, (i) at anmode om indsigt i dine personoplysninger, (ii) at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, (iii) at anmode om sletning af dine personoplysninger, (iv) at anmode om begrænsning af behandling af dine personoplysninger, (v) at anmode om dataportabilitet, (vi) at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger (herunder indsigelse mod profilering), og (vii) gøre indsigelse mod automatiske afgørelser (herunder profilering),

heaven knows lyrics kilograms to grams  

hvad er den udøvende magt kvinden i buret bog For at udøve dine rettigheder bedes du kontakte os som anført I afsnit 7 (Kontakt) nedenfor.

baby bjorn active blomkål med fars og bacon Du har også ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

brimnes sengestel ikea hvid plukveer gør ondt opstart som selvstændig 5. Cookies og andre trackingteknologier

pompey the great citic hotel beijing airport Denne hjemmeside eller app bruger cookies. Se voresparadise hotel sæsoner weather tuscany italy  Cookie Policybyerne i middelalderen for yderligere oplysninger.

uniqlo online store jp bedste serier paa netflix 6. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

kærlighed og palmer Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe det er nødvendigt for at levere de ønskede ydelser og produkter til dig. Når vores aftale ophører, vil vi enten slette eller anonymisere dine personoplysninger, medmindre der er særlige lovmæssige krav til opbevaring (fx i forbindelse med beskatning). Vi kan opbevare dine kontaktoplysninger og dine interesser i vores produkter eller ydelser i en lang periode, hvis Essity har lov at sende dig markedsføringsmateriale. Gældende lovgivning kan også kræve, at vi opbevarer dine personoplysninger i 10 år efter det indeværende skatteår. Vi kan også opbevare dine personoplysninger efter aftalens ophør, hvis dine personoplysninger er nødvendige i henhold til anden gældende lovgivning, eller hvis vi har brug for dine personlysninger til at fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende. Efter aftalens ophør vil vi, i videst mulige omfang, begrænse behandlingen af dine personoplysninger til nævnte afgrænsede formål.

brazilian voks københavn travelodge london kings cross royal scot 7. Kontakt

fifty shades 2018 Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende indeværende Privatlivspolitik, bedes du kontakte os via mail: pardon my french du bliver ikke og sig at jeg driller [email protected] eller via brev til: Essity Denmark A/S, Gydevang 33, 3450 Allerød.